Τα σουβέρ πολλαπλής χρήσης (γνωστά στον ελλαδικό χώρο και ως σουβέρ ‘μπύρας’), διατίθενται στο αυθεντικό υλικό για αυτού του είδους το προϊόν, με πάχος από 1,2 έως 2,5 mm και με standard πάχος 1,5 mm. Το υλικό αυτό έχει μέχρι 300% απορροφητικότητα του βάρους του, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και διαθέτει πιστοποίηση για ασφαλή επαφή με τρόφιμα και ποτά.

Η εκτύπωση αποτελεί το μεγαλύτερο προνόμιο, καθώς επιτυγχάνεται η άμεση ή έμμεση προβολή του πελάτη με πολλαπλούς τρόπους  Με ελάχιστη ποσότητα τα 200 τεμ. και με χρόνους παράδοσης που ξεκινούν από τις 2 ημέρες, η παραγωγή σουβέρ καθίσταται αρκετά ελκυστική για οποιοδήποτε τομέα.

Όπως θα δείτε και στα δείγματα, η χρήση των σουβέρ δεν περιορίζεται μόνο εντός του χώρου των εστιατορίων και bars. Πολλές ιδέες και καινοτομίες χρησιμοποιήθηκαν για την προώθηση προϊόντων και εταιριών που δεν ανήκουν στο χώρο της εστίασης.

Σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι τα σουβέρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού, από το καφέ bar, στο σπίτι και στο χώρο εργασίας.

Top