Οι φάκελοι για μαχαιροπίρουνα αποτελούν το πιο πρωτότυπο, ευπαρουσίαστο αλλα και ασφαλή τρόπο σερβιρίσματος.
Η συσκευασία παρέχει προστασία στα μαχαιροπίρουνα απο τη σκόνη και την έκθεση στην ατμόσφαιρα.

Παρουσιάζεται ένας τρόπος σερβιρίσματος που αναδεικνύει σεβασμό προς τον πελάτη ανεβάζοντας παράλληλα την υπηρεσία που προσφέρεται.

Οι φάκελοι διατίθενται σε 5 κωδικούς: SD, PD, PL, NS και GS.

Πιο αναλυτικά:

Οι SD φάκελοι σε μέγεθος 23,5 x 7,2 cm – κανονικό σχήμα – διατίθενται σε 21 διαφορετικά ετοιμοπαράδοτα σχέδια μαζί με λευκή 2φυλλη χαρτοπετσέτα πολυτελείας 40 x 40 cm.

Οι PD φάκελοι σε μέγεθος 20 x 8 cm – μικρότερο σχήμα – διατίθενται σε 16 διαφορετικά ετοιμοπαράδοτα σχέδια μαζί με λευκή 2φυλλη χαρτοπετσέτα πολυτελείας 33 x 33 cm.

Οι PL φάκελοι είναι οι μεγαλύτεροι σε σχήμα φάκελοι, διάστασης 23,6×8,5cm. Δε περιέχεται χαρτοπετσέτα σε αυτούς, αλλά πετσέτα πολυτελείας airlaid, η οποία είναι εξαιρετικά απαλή. Διατίθενται σε 3 προτυπωμένα σχέδια.

Οι NS θήκες airlaid, αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία. Η θήκη airlaid είναι ένας συνδυασμός μιας πολυτελούς πετσέτας airlaid διπλωμένης σε σχήμα φακέλου και
ενός χάρτινου τυπωμένου δαχτυλιδιού. Διατίθενται σε 3 προτυπωμένα σχέδια.

Οι GS θήκες airlaid, αποτελούν τον δευτερο κωδικο εναντι των NS. Η θήκη GS είναι κατασκευασμένη από πολυτελή πετσέτα airlaid με οριζόντιο δίπλωμα σε σχήμα φακέλου και με χάρτινο τυπωμένο δαχτυλίδι. Διατίθενται σε 4 προτυπωμένα σχέδια και 4 αποχρώσεις υλικού.

Σε όλους τους κωδικούς υπάρχει δυαντότητα, να φτιαχτεί εξ’ ολοκλήρου ο κάθε κωδικός με εκτύπωση πελάτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προϊόντα με διεθνή πατέντα. Οποιαδήποτε αντιγραφή κάθε είδους μπορεί και θα διώκεται νομικά.

Top