Όροι συνεργασίας

1. Πάχος & βάρος υλικών
Το βάρος / πάχος συγκεκριμένων υλικών (είτε αυτούσιων είτε μεμονωμένων στρώσεων αυτών στα πολύφυλλα υλικά) μπορεί να έχει απόκλιση +/- 5% λόγω της ειδικής παραγωγικής διαδικασίας.
2. Μελάνια
Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε μπορούν κατ’ εντολή του πελάτη να είναι 50% ή 100% οικολογικά, ειδικά για τρόφιμα. Διαφορετικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα μελάνια εκτύπωσης της συνήθης παραγωγικής διαδικασίας μας.
3. Εκτύπωση full surface
Η 100% επικάλυψη της εκτυπωτικής επιφάνειας δεν συνίσταται από μέρους μας λόγω των προδιαγραφών των υλικών που χρησιμοποιούμε. Η υψηλή απορροφητικότητα οδηγεί κάποιες φορές σε χρωματικές αποκλίσεις και σε ειδικές περιπτώσεις όπου η εκτύπωση ξεπερνά το 70% της επιφάνειας, διατηρούμε το δικαίωμα για εναλλακτικές προτάσεις στον πελάτη ή ακόμα και άρνηση της παραγγελίας με στόχο τη διαφύλαξη της ποιότητας που προσφέρουμε.
4. Ποιότητα εκτύπωσης
Η ποιότητα εκτύπωσης σε όλα τα προϊόντα μας είναι άριστη και συνάδει με τις τελευταίες και πιο σύγχρονες προδιαγραφές όσο αφορά την αποτύπωση και της παραμικρής λεπτομέρειας.
5. Εκτυπωτικά κόστη
Όλα τα κόστη συμπεριλαμβάνονται στις τελικές τιμές μας. Δεν υπάρχει ποτέ κάποια επιπλέον επιβάρυνση ούτε στην πρώτη παραγγελία, αλλά ούτε και στην επανάληψη αυτής.
6. Εκτυπωτικές διαφορές
Λόγω της συγκεκριμένης παραγωγικής διαδικασίας που ακολουθούμε και των ειδικών υλικών που χρησιμοποιούμε, έχουμε το δικαίωμα μιας απόκλισης +/- 0.5mm στην απόδοση των μέτρων του θέματος, και σε απόκλιση χρώματος ποσοστού μέχρι και +/- 8% της χρωματικής σκάλας.
7. Αρχεία
Για την γρήγορη και άμεση παραγωγή, παρακαλείστε όπως ακολουθείτε τις οδηγίες για την κατασκευή ηλεκτρονικού αρχείου. Σχετικό έντυπο μπορείτε να προμηθευτείτε από το site μας ή μέσω email.
8. Δοκίμια
Ψηφιακό δοκίμιο είναι απαραίτητο σε κάθε εργασία και πρέπει να αποστέλλεται από τον πελάτη. Αυθεντικό δοκίμιο σε τελικό προϊόν κατασκευάζεται κατόπιν συνεννόησης.
9. Χρόνοι παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης ξεκινά από +/- 3 ημέρες και διαμορφώνεται αναλόγως τις επιθυμίες του πελάτη, το προϊόν και τις εκάστοτε συνθήκες.
10. Όροι παράδοσης
Εμπορεύματα μικρής αξίας (ή αξίας έως 50,00 ευρώ) παραλαμβάνονται από τον πελάτη στα γραφεία μας. Εμπορεύματα αξίας άνω των 50,00 ευρώ παραδίδονται από εμάς στον πελάτη, εντός Αττικής. Για παραδόσεις στην επαρχία προηγείται συνεννόηση.
11. Πληρωμή
Κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.
Top