Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας λειτουργεί στο χώρο με εμπειρία άνω των 30 ετών και πρωταρχική αρχή το σεβασμό στον πελάτη και την προσφορά πάντα άριστων ποιοτικά προϊόντων.

Ως παραγωγοί των προϊόντων που προσφέρουμε έχουμε τη δυνατότητα και την ευελιξία να ικανοποιούμε κάθε ζήτηση και επιθυμία. Η τεχνογνωσία που έχουμε υπερκαλύπτει τις ανάγκες τις αγοράς και δεν αφήνει περιθώρια για το οποιοδήποτε λάθος στην παραγωγή και στο τελικό προϊόν. Λόγω της καθετοποιημένης παραγωγής η εταιρία μας μπορεί να παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα όπως σουβέρ και διάφορα συναφή είδη σε ποικίλες ποσότητες, σχήματα, εκτυπώσεις και σε άριστη ποιότητα, τόσο στο υλικό που χρησιμοποιούμε όσο και στην απόδοση της εκτύπωσης. Σε συνδυασμό μάλιστα με την αντιπροσώπευση των μεγαλύτερων κλαδικών εργοστασίων του εξωτερικού, η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άριστα προϊόντα σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει σουβέρ, σουπλά, λαδόκολλα, καπάκια για τα ποτήρια, αυτοκόλλητα, ετικέτες, φακέλους για μαχαιροπίρουνα κ.α., όλα σε πολλές ποιότητες, με κατάλληλες πιστοποιήσεις και χωρίς ελάχιστη παραγγελία.

Όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα, καθώς και αρκετά άλλα, μπορείτε να τα δείτε με μια περιήγηση στις επόμενες σελίδες της ιστοσελίδας μας.

 

Top